Mai multe dispozitive, în special televizoare Samsung și playere media Roku mai vechi, nu vor mai putea să accese platforma Netflix, începând cu data de 1 decembrie, conform unui anunț al companiei.

netflix 1 decembrie dispozitive

În anunț nu este precizată o listă completă a dispozitivelor care vor fi afectate. Însă, potrivit publicației Lifehacker, citată de mediafax.ro, în cazul Samsung este vorba despre modele de televizoare din anii 2010 și 2011 care au literele C sau D în codul numelui.

În cazul dispozitivelor Roku, ar fi vorba, conform aceleiași publicații, de Roky 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD și Roku XR.

Soluția pentru ca Netflix să poată fi accesat în continuare de pe aceste dispozitive constă în utilizarea unui dispozitiv suportat, precum un player media Chromecast.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns