Christian Tour, cel mai mare tour operator local pe zboruri charter și una dintre cele mai mari companii de turism din România, a lansat o platformă de rezervări online pentru zborurile charter. Este vorba despre o nișă care, până în prezent, rămăsese neacoperită pe piața locală.

memento air rezervari charter

Cristian Pandel, fondator al Christian Tour şi al Memento Group, a declarat, citat de zf.ro: „Noi închiriem avi­oane pentru char­tere, iar biletele rămase sunt disponibile pe site-ul Me­mento Air. Astfel, vin­dem bilete de avion pe chartere nu doar celor care cumpără pachete de vacanţe, ci şi celor care vor doar biletul de avion. L-am testat în această vară, a mers foarte bine. Am avut un rulaj de circa 300.000 de euro doar pe aceste bilete last minute, dar anul viitor vom fi din ce în ce mai puternici“.

Platforma poate fi găsită la adresa mementoair.com

Iată ce le propune site-ul vizittorilor: „Descoperă tarifele speciale pentru bilete de avion pe zboruri charter, către destinații precum Antalya, Hurghada, Creta, Zakynthos și multe altele. Avioanele au plecări săptămânale de pe aeroporturile din București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Oradea, Craiova, Târgu-Mureș sau Baia Mare.“

 

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns