Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, estimează o creștere a numărului comenzilor de Black Friday cu peste 30%, comparativ cu anul trecut. Conform wall-street.ro, reducerile vor ajunge la unele cărți până la 95%, printre cele reduse aflându-se și best-seller-uri. Ziua de Black Friday pe Libris.ro este 15 noiembrie.

libris reduceri carti black friday

Astfel, Laura Țeposu, cofondator și director de dezvoltare libris.ro, a declarat pentru sursa citată: „Am pregătit pentru Black Friday un stoc special de carte și ne-am propus să expediem toate comenzile intrate în data de 15 noiembrie în maxim 3 zile. Estimăm o creștere cu peste 30% în numărul comenzilor, față de anul trecut, mai ales că reducerile vor ajunge până la 95% pentru cărțile în limba română, iar în campanie vom include și titluri aflate în topul vânzărilor. Credem că printre cele mai căutate vor fi volumele din categoria beletristică, carte pentru copii și dezvoltare personală“.

În 2018, Libris.ro a înregistrat de Black Friday vânzări de 1,6 milioane de lei, iar cea mai mare comandă a fost plasată din Slatina (județul Olt): 442 de cârți, in valoare de 4 011 lei.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.