Black Friday eMAG 2019 va avea loc la data de 15 noiembrie. Cea mai mare reducere anunțată la un produs de pe site are valoarea record de 45 000 de euro. E drept, și prețul de pornire al produsului este unul impresionant.

ferrari redus la emag black friday

Este vorba de un autoturism Ferrari GTC4 Lusso, la care va fi aplicată o reducere de aproximativ 14% din prețul de bază. Astfel, autoturismul va costa 263 000 de euro, cu 45 000 mai puțin decât prețul inițial, de 308 000 de euro.

GTC4 Lusso este un model Ferrari cu motor V12 de 6,3 litri si 690 CP. Mașina ajunge de la 0 la 100 de kilometri/oră în 3,4 secunde și poate atinge o viteză maximă de 334 de kilometri/oră.

Printre alte produse ce beneficiază de reduceri de Black Friday la eMAG, se numără bilete de avion, bilete la concerte, festivaluri și evenimente sportive, ceasuri și bijuterii de lux, pachete turistice, precum și tradiționalele televizoare, smartphone-uri, parfumuri, jucării sau obiecte vestimentare.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns