Dacia a lansat astăzi, pe piața românească, noile versiuni Logan Stepway. Modelul, care are în exclusivitate culoarea Bleu Azurite, este disponibil în trei variante de motorizare: benzină TCe 90, Blue dCi 75 si Blue dCi 95.

logan stepway dacia

Modelul poate fi echipat opțional cu jante de aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistență la parcarea cu spatele.

Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și de jantele de 16‘’ Flexwheels.

Interiorul, spațios și primitor, dispune de o tapițerie specifică, în două nuanțe de gri. Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Confortul oferit este subliniat de prezența unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele.

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil și în rețeaua Dacia din întreaga țară.

Prețurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Dacia Duster, pe primul loc în Europa în topul SUV-urilor mici – YesComment

    […] noile versiuni Logan Stepway. Modelul, care are în exclusivitate culoarea Bleu Azurite, este disponibil în trei variante de motorizare: benzină TCe 90, Blue dCi 75 si Blue dCi […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.