Nu mai puțin de șapte firme din județul Sălaj au fost descoperite, conform radiocluj.ro, că înlocuiau piese auto neomologate, în special parbrize, punând astfel în real pericol siguranța pasagerilor.

service auto protectia consumatorilor

Cele mai multe dintre aceste societăți cu probleme sunt din alte județe și şi-au înființat puncte de lucru în municipiul Zalău după grindina din luna mai 2019, când mii de autoturisme au fost avariate și era clar că va urma o perioadă cu cerere mare de parbrize.

Conform membrilor Comisiei de Dialog Social, au fost descoperite și societăți comerciale din domeniul auto care își desfășurau activitatea la negru, fără să elibereze documente de proveniență a pieselor sau facturi și chitanțe pentru serviciile efectuate .

Sursa citată informează că neregulile au fost scoase la iveală de comisarii de la Protecția Consumatorilor, împreună cu polițiști și ingineri ai Registrului Auto Român.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns