„Mărimile vor dispărea în următorii zece ani. Toată lumea îşi va putea scana corpul cu ajutorul camerei“ este anunțul făcut de Chip Bergh, CEO-ul gigantului Levi Strauss, citat de CNBC.

levi strauss

Conform zf.ro, acesta este convins că tehnologia va permite, cât de curând, ca fiecare produs în parte să fie customizat la comandă.

Chip Bergh, s-a referit la scara tradiţională de mărimi ca la una dintre principalele constrângeri cu care se confruntă brandul cu o tradiţie de 166 de ani şi întreaga industrie de modă. „Eu, personal, cred că cea mai mare inovaţie vine atunci când te simţi constrâns. Fără constrângeri, inovaţia se pierde în organizaţie”.

Levi Strauss & Co. este o companie producătoare de îmbrăcăminte din Statele Unite, care deține mărcile Levi’s, Dockers și Signature. Marca Dockers a devenit marca de îmbrăcăminte cu cea mai rapidă creștere la numai un an de la lansarea sa în 1986, și a contribuit la formarea segmentului de piață „business casual” care a avut un succes deosebit în anii ’90.

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

 

Lasă un răspuns