În următoarele două luni, Dedeman va inaugura magazinul cu numărul 50 de in România, la Zalău. La puțin timp după aceea, va fi inaugurat și magazinul cu numărul 51, la București, în cartierul Ghencea. Până acum, compania nu deschisese nici un magazin nou, pe parcursul lui 2019.

dedeman magazine

Oficialii companiei, citați de zf.ro, au declarat: „Estimăm că magazinul cu numărul 50 va fi cel din Zalău, însă nu avem o dată oficială şi sigură. Magazinul din Ghencea va fi inaugurat anul următor“.  Inaugurarea magazinului din județul Sălaj era inițial stabilită pentru data de 19 decembrie, însă e posibil să existe întârzieri. Magazinul din București va fi inaugurat în ianuarie sau februarie 2020.

Conform sursei citate, Dedeman este cel mai mare business antreprenorial românesc și cel mai mare jucător de pe piața de bricolaj.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns