În ultima lună a lui 2019, Happycinema va deschide un cinematograf în complexul comercial Hello Shopping Park din Bacău. Conform wall-street.ro, Happycinema Bacău va avea o capacitate de 451 de locuri, în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

cinema 3d bacau

Prețurile biletelor vor fi accesibile pentru toate categoriile de vrâstă. Ele vor porni de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei pe bilet în toate zilele săptămânii, la toate filmele, cu excepția avanpremierelor.

Deja prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria și Bistrița, Happycinema devine, odată cu inaugurare din Bacău, al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.