Selgros a deschis cel de-al 23-lea magazin din România, la Baia Mare. Noul magazin are un nou format, cu o suprafață mai mică decât restul hipermarketurilor din rețea.

selgros baia mare

Astfel, noua unitate are 6 000 de metri pătraţi, în timp ce formatul standard al magazinelor Selgros este de 10 000 de metri pătrați, în timp ce există și trei magazine cu format compact, cu o suprafaţă de 4 000 de metri pătrați.

O noutate este conceptul inedit de restaurant in-store, care integrează Selgros Bistroși celebra rotiserie Pauza Mică, pe care o întâlnim în toate magazinele Selgros. Selgros Bistro din Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Selgros Brașov anul trecut.

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din Horeca, cât și pasionaților de bunătățuri, o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare. Misiunea noastră este de a oferi tuturor clienților noștri produse proaspete și de cea mai bună calitate”, declară Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

 

Lasă un răspuns