România se numără, alături de SUA sau Japonia, printre primele țări din lume în care smartphone-ul cu ecran pliabil Galaxy Fold a fost deja scos la vânzare. Pe multe alte piețe, telefonul nu va fi disponibil decât începând cu 2020.

samsung galaxy fold romania

Începând de săptămâna trecută, chiar din ziua de Moș Nicolae, românii pot să achiziționeze smartphone-ul pliabil din magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex şi eMag.

Samsung Galaxy Fold costă în jur de 2000 de euro. Telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) și rulează Android 9.0 (Pie). Are o memorie RAM de 12 GB și una internă de 512 GB.  Ecranul e Dynamic AMOLED capacitive touchscreen, iar camera principală are 16 MP.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis.

Puteți vedea și o recenzie a noului smartphone de la Samsung:

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.