În urma constatării unor nereguli, Decathlon a decis să recheme în magazin toate bicicletele TILT 900 din brandul Btwin. Campania se desfășoară până pe 4 mai 2020.

bicicleta decathlon retragere vanzare

Astfel, compania arată că, în cadrul procedurilor de control al calității și siguranței, echipele Decathlon au observat o problemă. Din cauza aplicării de adeziv insuficient pe șurubul tijei ghidonului, acest șurub se poate slăbi. Astfel, în timpul utilizării, există riscul ca ghidonul să se deplaseze, determinând căderea clientului. Din acest motiv, s-a decis retragerea de pe piață a bicicletei TILT 900 din brandul Btwin.

Magazinul asigură că reparația este simplă și rapidă și va remedia complet această problemă.

Acțiunea de retragere voluntară se desfășoară până pe 04 mai 2020. Retragerea a fost anunțată de producător la nivel european la organismul corespunzător din cadrul Comisiei Europene.

Fiecare client care are produsul înregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin poștă sau pe e-mail. De asemenea, un anunț privind retragerea produsului va fi afișat în magazinele Decathlon din România și pe site-ul lanțului de magazine.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.