O familie, care la prima vedere părea perfect normală, a dat o spargere ca-n filme la magazinul Brico Depot din zona industrială a municipiului Botoșani. Hoții sunt un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, o tânără femeie brunetă și un copil care nu părea să aibă mai mult de 12 ani.

jaf botosani brico depot
Sursă foto: botosaneanul.ro

Filmul jafului

Conform site-ului local botosaneanul.ro, primii care au intrat în acțiune au fost adulții. Aceștia au intrat împreună în magazin, de unde au scos, pe o ușă laterală, mai multe unelte electrice scumpe, precum flexuri și mașini de găurit, în valoare de aproximativ 1 000 de euro. Au dus toate pachetele cu unelte lângă gardul exterior, care delimitează parcarea de alte exponate destinate comercializării.

Ulterior, au ieșit din magazin, au tras mașina în loc în care depozitaseră cutiile cu unelte și, flancați de portieră, le-au tras pe sub gard. Copilul era cel care prelua pachetele de la adulți și le așeza pe bancheta din spate.

Fuga și rănirea agentei de pază

Șefa serviciului de supraveghere a văzut totul pe camere și a dat alarma. Atunci, hoții au închis rapid portbagajul, femeia și copilul au aruncat unele pachete pe jos, după care au demarat în trombă, trecând cu mașina – un Volkswagen Passat gri, cu numere de București – peste piciorul agentei de pază. Aceasta a trebuit să fie transportată la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a deschis o anchetă, cei doi fiind dați în urmărire, după următoarele semnalmente: un VW Passat cu numere roșii de București, de culoare gri metal, scurt și cu plafon panoramic deasupra, fata brunetă cu părul lung și geacă roz, bărbatul scund la înălțime și puțin grăsuț.

Video cu jaful

Lasă un răspuns