Pe 12 decembrie se deschide, la Brașov, al nouălea restaurant Taco Bell din România. Acesta va funcționa în centrul comercial Coresi Shopping Resort.

taco bell brasov

Noul restaurant va dispune de o suprafață de 120 de metri pătrați, cu un design menit sa le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda, precum și spații confortabile pentru o masă delicioasă. Clienții vor beneficia, de asemenea, de acces la internet si porturi USB.

În ziua inaugurării, primii 100 de clienți sunt așteptați cu o serie de surprize.

Brașov este cel de-al șaselea oraș în care brandul inaugurează o nouă unitate. În Coresi Shopping Resort există deja francize precum Salad Box, Starbucks, KFC, Pizza Hut, Subway sau Mesopotamia.

Taco Bell era deja prezent în Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara.

Taco Bell este un lanț de restaurante de tip fast-food din Statele Unite, cu sediul în Irvine, California. A fost fondat în 1962, de către Glen Bell. Este o filială a Yum! Brands, Inc., care servește o varietate de mâncăruri cu specific mexican.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Taco Bell, în expansiune rapidă – al doilea restaurant inaugurat în mai puțin de o lună – YesComment

    […] Cu mai puțin de o lună în urmă, pe 12 decembrie 2019, se deschidea, la Brașov, al nouălea restaurant Taco Bell din România, care funcționează în centrul comercial Coresi Shopping Resort. YesComment a anunțat această inaugurare aici. […]