Piața mașinilor de lux din România a cunoscut o evoluție pozitivă accentuată în 2019, urcând cu 5%, în primele 11 luni ale anului, față de aceeași perioadă din anul precedent.

masini de lux romania

Liderul acestei piețe este Lamborghini, care a livrat pe piața românească 26 de mașini cu un preț mai mare de 200 000 de euro, între ianuarie și noiembrie. Cifrele sunt de patru ori mai mari decât anul trecut, SUV-ul Urus fiind cel care a contribuit cel mai mult la creștere.

Evoluții pozitive au înregistrat și Ferrari, Bentley și Rolls Royce. Singura marcă exclusivistă care a înregistrat scăderi a fost Aston Martin.

În total, în România s-au vândut, până în noiembrie inclusiv, peste 70 de mașini mai scumpe de 200 000 de euro.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Peste 150 000 de mașini înmatriculate în România, în 2019 – pe ce loc ne clasăm, în Uniunea Europeană – YesComment

    […] Inclusiv piața mașinilor de lux din România a cunoscut o evoluție pozitivă accentuată în 2019, urcând cu 5%, în primele 11 luni ale anului, față de aceeași perioadă din anul precedent. Detalii AICI  […]