În primele luni ale anului 2019, în România au fost înmatriculate 147 789 de autoturisme, țara noastră situându-se, din acest punct de vedere, pe locul al paisprezecelea în Uniunea Europeană.

masini

În schimb, România înregistrează a doua cea mai mare creştere a înmatriculărilor de autoturisme noi din UE, de 21,5% comparativ cu primele unsprezece luni din 2018.

Asociaţia constructorilor de automobile din România (ACAROM) precizează că, în luna noiembrie 2019, înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au crescut cu 4,9% faţă de noiembrie 2018, atingându-se un nivel de 1 175 959 de unităţi.

Inclusiv piața mașinilor de lux din România a cunoscut o evoluție pozitivă accentuată în 2019, în primele 11 luni ale anului, față de aceeași perioadă din anul precedent. În total, în România s-au vândut, până în noiembrie inclusiv, peste 70 de mașini mai scumpe de 200 000 de euro.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.