Magazinul Burger King din AFI Cotroceni, deschis pe 13 decembrie, a făcut, încă din primul week-end de funcționare, un record de vânzări. Acest record e valabil nu numai pentru România, ci pentru întreaga Europă Centrală și de Est.

burger king bucuresti

„În doar trei zile am vândut peste 7 000 de burgeri și am servit 6 000 de clienți în noul Burger King din AFI Cotroceni. Am intrat cu planuri mari pe piața din România și suntem bucuroși că am reușit să înregistrăm vânzări record în regiunea Europei Centrale și de Est cu primele două restaurante pe care le-am deschis în România. Mergem înainte cu planurile noastre de expansiune și avem în plan să deschidem încă un Burger King în București, în această iarnă“ a declarat Alan Laughlin, președintele burger King AmRest.

 

Recordurile stabilite după deschiderea restaurantului Burger King din AFI Cotroceni

  • peste 7 000 de burgeri vânduți (a la carte și meniuri, nu doar Whopper);
  • 1 800 de Whopper vânduți;
  • Peste 600 de kilograme de cartofi prăjiți vânduți;
  • grătarele au funcționat peste 35 de ore în primele trei zile.
  • 6 000 de clienți serviți;
  • 5 000 de coroane oferite clienților.

Noul restaurant Burger King se află în București, in incinta AFI Cotroceni, și este deschis de luni până duminică, între orele 09:00 și 23:00. Un al doilea magazin Burger King se află la Otopeni, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Primul lanț de fast-food care renunță la conservanți – reclamă la un hamburger acoperit cu mucegai – YesComment

    […] Burger King este prezent și în România. În decembrie 2019, magazinul Burger King din AFI Cotroceni, a făcut, încă din primul week-end de funcționare, un record de vânzări valabil nu numai pentru România, ci pentru întreaga Europă Centrală și de Est. Este vorba de 7 000 de burgeri, pentru 6 000 de clienți, serviți în numai trei zile. Detalii aici  […]