Magazinul online eMAG a decis că poate să le ia niște bani în plus clienților chiar dacă aceștia nu primesc produsele acasă, ci le ridică din showroom sau de la un easybox. Până acum, aceste servicii erau gratuite. De la sfârșitul anului trecut, a apărut o taxă de 5 lei, pentru comenzile mai mici de 1 500 de lei.

La această nouă taxă de 5 lei pentru livrarea produselor în showroom-urile eMAG, valabilă doar pentru comenzile cu valori mai mici de 1 500 de lei, se poate adăuga o altă taxă, în valoare de 2,5 lei, în cazul în care clientul achită comanda în showroom şi nu online.

Livrarea în showroom rămâne gratuită pentru comenzile plasate direct în showroom, precum şi pentru comenzile plasate online sau prin call center a căror valoare depăşeşte 1500 de lei şi care sunt achitate în momentul plasării comenzii.

Deși măsura se reduce la a lua niște bani în plus de la clienți, departamentul de comunicare eMAG o împachetează frumos, susținând că vine, de fapt, în beneficul acestora:

„La eMAG am investit în servicii care oferă valoare adăugată şi care permit estimarea precisă a intervalului de livrare, informarea constantă a clientului, livrarea rapidă la easybox sau într-un interval de două ore, în Bucureşti şi Ilfov. Timpul scurt de livrare şi predictibilitatea sunt extrem de importante pentru clienţi, iar eMAG dezvoltă permanent servicii noi, menite să îmbunătăţească experienţa de cumpărare a clienţilor săi.

Livrarea rapidă şi predictibilă atrage costuri mai mari, iar eMAG a subvenţionat si subvenţionează în continuare o parte din aceste costuri. Periodic, compania îşi ajustează politica de livrare pentru a răspunde nevoilor clienţilor săi care îşi doresc servicii de calitate şi livrare rapidă şi pentru a susţine dezvoltarea de noi servicii, pe termen lung.“

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns