Blue Air a anunțat lansarea, în acest an, a șase noi rute de pe aeroportul din Bacău, precum și a câte unei rute de pe aeroporturile din București și Iași.

blue air

Pe data de 15 iunie va fi inaugurată ruta București-Munchen, cu 4 zboruri pe săptămână, iar în ziua următoare, pe 16 iunie, va fi inaugurată ruta Iași-Verona, cu trei zboruri pe săptămână.

Cele mai multe noutăți vin însă pe aeroportul din Bacău, unde Blue Air inaugurează șase noi rute: spre și dinspre Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Acestea adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe aeroportul din Bacău.

Oana Daniela Chelaru, preşedintele executiv al Aeroportului din Bacău, a declarat: „Diversificarea destinaţiilor reprezintă o prioritate permanentă pentru administraţia Aeroportului Internaţional Geoge Enescu Bacău. Investiţiile în infrastructura aeroportuară, deja finalizate, coroborate cu refacerea şi modernizarea pistei de rulare la standarde moderne, creează premisele unei dezvoltări continue. Aeroportul Bacău mai are un avantaj important prin faptul că este poziţionat în mijlocul regiunii Moldova. Astfel, anticipăm, după finalizarea lucrărilor la pistă, o dinamică pozitivă în ceea ce priveşte numărul de destinaţii şi pasageri.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească, după numărul de pasageri transportați.

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns