Cana de voiaj TROLIGTVIS este retrasă de la vânzare de compania IKEA, iar cei care au cumpărat-o deja sunt rugați să o returneze în magazin, urmând să li se restituie contravaloarea acesteia.

cana de voiaj ikea retrasa

Rapoartele de testare recente ale cănii de voiaj TROLIGTVIS marcată „Made in India“ arată că produsul poate transmite substanțe chimice care depășesc limitele prescrise. Este vorba despre cantități de ftalat de Dibutil (DBP) De foarte mulți ani, IKEA a decis să interzică utilizarea tuturor ftalaților în produsele care intră în contact cu alimentele și, prin urmare, a oprit vânzarea acestei căni în timpul anchetei. Investigația a arătat că TROLIGTVIS cană de voiaj   marcată „Made in India” poate fi afectată.

Cana de voiaj TROLIGTVIS a fost pusă  la vânzare in luna octombrie 2019. IKEA îndeamnă clienții care dețin acest produs cu marcajul „Made in India“ să îl returneze în orice magazin IKEA pentru  a li se restitui suma integrală plătită  pe produs. Nu este necesară nicio dovadă a achiziției, cum ar fi bonul fiscal, ci e suficientă prezentarea la magazin cu produsul.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.