Începând cu primăvara 2020, cel mai probabil cu data de 1 mai, o nouă companie aeriană, specializată în chartere, va opera zboruri pe piața românească. Este vorba de operatorul aerian Anima Wings, având ca acţionari compania Memento Group, din care fac parte touroperatorul român Christian Tour şi operatorul aerian elen Orange2Fly.

anima wings companie aeriana

Tudor Constantinescu, director comercial al companiei, a declarat: „Anima Wings îşi doreşte să fie un operator de zboruri charter dedicat în special pe sectorul de leasure touroperatorilor şi agenţiilor de turism şi va deservi destinaţiile principale de vacanţă din jurul Mediteranei. Avem depuse deja la Autoritatea Aeronautică toate manualele şi aşteptam ca în data de 15 martie să fie emis certificatul de operator. În caz de întârziere, vom avea susţinerea acţionarului Orange2Fly, care vine şi operează zboruri în baza licenţei, deci orice delay faţă de această dată nu va avea impact asupra operării primului zbor. Ţinta noastră pentru primul zbor este data de 1 mai, când, practic, începe sezonul de vară şi vor începe zborurile către destinaţii de vacanţă“.

Destinațiile de vacanță deservite de Anima Wings vor fi, cel mai probabil, Antalya, Bofrum, Dubai, Hurghada, Corfu sau Tenerife. Acestea vor fi operate cu două avioane de tip Airbus A320-200, cu câte 180 de locuri fiecare.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns