În cei patru ani de existență, Therme – cel mai mare complex de wellness și relaxare din Europa, cu apă termală – a atins cifra de  patru milioane de vizitatori.

therme milioane vizitatori

Iar cifrele acestui succes de piață nu se opresc aici. În aceeași perioadă, au fost preparate, pentru clienții complexului, nu mai puțin de 3,3 milioane de preparate gastronomice și 3 milioane de cocktailuri exotice. În plus, în complex au fost organizate 150 de concerte live, 200 de petreceri în piscină și 70 de petreceri pe plajă.

Complexul a beneficiat, în fiecare an, de extinderi și noi facilități. Astfel, treptat i-au fost adăugate: un nou corp de 4 000 de metri pătrați (Galaxy Relax), cea mai mare plajă urbană din Europa (Sands of Therme, cu o suprafață de 30 000 de metri pătrați), două parcuri tematice (Feng Shui și Pangeea), precum și un nou restaurant-concept, inspirat din viața exploratorului german Alexander von Humboldt.

Therme București, situat în nordul Capitalei, este cel mai mare de acest fel din Europa, pe un areal de 250 000 de metri pătrați. Suprafața totală indoor depășește 34 000 de metri pătrați, capacitatea de găzduire fiind de 4 000 de persoane simultan. Centrul găzduiește și cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880 000 de plante.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Gata și cu planurile de ștrand! Complexul Therme se închide, până la sfârșitul lui martie – YesComment

    […] În cei patru ani de existență, Therme – cel mai mare complex de wellness și relaxare din Europa, cu apă termală – a atins cifra de  patru milioane de vizitatori. Amănunte AICI  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.