În vitrinele frigorifice dintr-o piață din Alexandria (județul Teleorman), era expusă, pe lângă sortimentele de mezeluri – unele dintre ele la prețuri destul de piperate – și o bogată „ofertă“ de… gândaci morți.

gandaci vitrina mezeluri alexandria

Imaginile au fost surprinse, în timpul unui control, de comisarii de la Protecția Consumatorilor. Ele au fost postate pe Facebook de unul din directorii din cadrul acestei instituții, Paul Anghel. Pe filmare se văd, în afară de gândacii morți, și vitrina ruginită și urme de sânge uscat, chiar alături de carnea expusă la vânzare.

Comentariile utilizatorilor nu au întârziat să apară. Le reproducem, mai jos, pe cele mai relevante dintre ele:

  • Cine i-a lăsat să funcționeze în condițiile astea până acum… ar trebui să răspundă și ei și respectivi patronii Dacă mai faceți controale, cu siguranță găsiți și mai rău“.
  • Cu tot respectul, pun și eu o întrebare. Rugina și gândacii ăia erau acolo de 2-3 zile? Sau iar trebuie să vină în control Bucureștiul că cei din teritoriu…
  • Așa a fost întotdeauna piața din Alexandria, super infectă
  • Mergeți mai des în control, domnilor!. De ce a trebuit să se ajungă la atâta mizerie?

Video cu vitrina frigorifică mizerabilă din Alexandria:

#ANPC la Piața din Alexandria….vitrine frigorifice împuțite,gândaci,muște,rugină…..

Publicată de Paul Anghel pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns