Toyota România anunță o nouă campanie de rechemare în service pentru autoturismele din gama Land Cruiser Prado. În România sunt vizate 71 de vehicule de acest tip.

Campania poartă numele 19SMD-121 Duza stropitor parbriz Land Cruiser Prado.

land cruiser prado rechemare in service

Vehiculele în cauză sunt echipate cu duze spălător parbriz ce au încălzitoare (rezistențe) ce previn înghețul apei din interiorul lor. Aceste rezistențe sunt susținute și sigilate în interiorul duzelor de o rășină care poate dezvolta crăpături în material în timp, datorită ciclurilor de temperatură din timpul funcționării încălzitorului. Dacă acest lucru se întâmplă, apa (ce conține și sare) poate pătrunde din exterior, provocând scurt circuit și supraîncălzire, în cel mai rău caz putând provoca un incendiu al autovehicolului.

Până în acest moment, nu au fost înregistrate incidente de acest fel în Europa.

Vor fi trimise scrisori proprietarilor, pentru a-i informa despre această campanie și pentru a-i ruga să prezinte autovehiculul la cel mai apropiat atelier autorizat Toyota, pentru înlocuirea gratuită a duzelor . Durata operațiunilor este de aproximativ o jumătate de oră.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns