Mega Image, lider în comerțul din București, se pregătește să atace noi piețe. Concret, pregătește deschiderea câte unui magazin în orașele Oradea și Sibiu, din care retailerul olandezo-belgian lipsește, în acest moment.

mega image

După cum yescomment.ro a anunțat deja, primul Mega Image din Oradea se va deschide pe locul fostei piețe Ioșia. Acesta are termen de deschidere până în prima jumătate a anului 2021, dar nu e exclus ca inaugurarea să aibă loc chiar mai devreme.

În Sibiu, se pare că Mega Image pregătește deschiderea a două magazine. Uunul dintre ele va apărea pe teritoriul comunei Șelimbăr, în apropierea magazinului Lidl de la sensul giratoriu de la intersecția prelungirii bulevardului Mihai Viteazul cu strada Doamna Stanca. Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat, cel mai probabil în 2021, pe Calea Gușteriței.

Lanţul de supermarketuri Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, este prezent pe piaţa românească din anul 1995. În România există peste 700 de magazine, dar numărul acestora va crește cu aproape o sută pe parcursul lui 2020. Rețeaua s-a concentrat până acum pe piața din București, unde este lider, cu o cotă impresionantă.

Lasă un răspuns