CFR Călătorie pregătește o surpriză pentru cuplurile de îndrăgostiți, cu ocazia celor două zile dedicate iubirii, din luna februarie: sărbătoarea de import Valentine’s Day, de pe 14 februarie, și cea tradițională, Dragobete, de pe 24 februarie. În cele două zile, biletele vor fi vândute la jumătate de preț, pentru partenerii de călătorie cu trenul.

reduceri cfr indragostiti

Redăm, mai jos, comunicatul integral al companiei:

De Valentine’s Day  şi Dragobete,

Drag-Oferta pentru îndrăgostiți «Jumătate voi, jumătate noi!»: 50 % reducere la cumpărarea a 2 bilete de tren

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți «Jumătate voi, jumătate noi!», reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020, la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător“.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.