Dacia desfășoară o campanie de rechemare în service pentru o serie de autovehicule Logan II și Sandero II. Acestea pot prezenta o problemă la borna electrică a alternatorului. Reproducem, în continuare, scrisoarea oficială pe care Dacia o trimite fiecărui proprietar de autoturism care ar putea fi afectat de această problemă:

dacia

Stimată doamnă/stimate domn,

Vă aflați în posesia unui autovehicul Dacia cu numărul de identificare… și vă mulțumim pentru această alegere.

Dacia acordă o deosebită atenție calității de fabricație a produselor sale și, urmărind permanent evoluția autovehiculelor fabricate, a identificat o posibilă neconformitate a bornei electrice a alternatorului de pe vehiculul dumneavoastră.

Vă invităm așadar să contactați în cel mai scurt timp un reparator din Rețeaua autorizată Dacia de pe teritoriul României, pentru verificarea cablajului de baterie de pe vehiculul dumneavoastră. În situația în care se va considera necesar, se va înlocui alternatorul.

Această intervenție va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de Dacia.

Ne permitem să insistăm asupra importanței acestei operațiuni și, întrucât dorim să evităm orice neplăcere în utilizarea autovehiculului dumneavoastră, derulăm în prezent această acțiune de chemare în unitățile de service Dacia.

În cazul în care autovehiculul cu numărul de identificare menționat mai sus nu se mai află în posesia dumneavoastră, vă rugăm să transmiteți această scrisoare actualului proprietar sau să o returnați la adresa de pe plic.

Vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de cele mai bune intenții în desfășurarea acestei operațiuni.“

Scrisoarea este semnată de Dora Andreea Pasăre, customer general manager for cluster South Eastern Europe, împuternicit al administratorului unic.

Numărul de vehiucle care ar putea fi afectate în România este de 48.

 

Ai avut probleme cu Dacia sau vrei să îți împărtășești experiența cu această companie. Poți să o faci AICI 

Lasă un răspuns