În perioada 15 august-30 septembrie, Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău va fi închis, în vederea efectuări unor lucrări de modernizare. Compania Blue Air, care operează zboruri de pe acest aeroport, a anunțat că zborurile din perioada respectivă nu vor fi anulate, ci doar mutate pe alte aeroporturi, compania urmând să își asume inclusiv transportul pasagerilor până la aeroporturile respective.

blue air

Cristian Buciu, director operațional al companiei, a declarat: „Vrem să-i asigurăm pe toți pasagerii noștri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către și dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile“.

Blue Air a demarat negocierile cu mai multe aeroporturi din zonă pentru a identifica cea mai bună variantă pentru pasageri. Persoanele care au cumpărat deja bilete la zborurile din Bacău vor fi informate despre aeroportul ales.

Blue Air zboară din Bacău către cincisprezece destinaţii europene: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart şi Torino.

Aeroportul International George Enescu Bacău implementează un proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj, la cele mai exigente standarde aeroportuare internaționale.

Ai o nemulțumire referitoare la Aeroportul Bacău? Poți lăsa un comentariu aici

Lasă un răspuns