Autovehiculele Mercedes Benz, modelele 907 și 910, produse în 2008, sunt rechemate în service de compania producătoare, deoarece s-a descoperit că este posibil să aibă probleme cu arcurile de la puntea spate.

mercedes benz rechemare service

În cadrul monitorizării globale a produselor, Mercedes-Benz AG a constatat faptul că au fost livrate unele vehicule cu arcuri cu foi din oțel la puntea spate, care nu îndeplinesc toate cerințele standard în materie de rezistență la utilizare.

Dacă, în urma, acestui lucru, în cel mai rău caz se ajunge la o rupere a unui astfel de arc, nu ar mai fi garantate ghidajul exact al punții spate și capacitatea de menținere a direcției vehiculului. Acest lucru ar putea duce la risc crescut de producere a unui accident.

Prin urmare, Mercedes-Benz se angajează să trimită scrisori proprietarilor, pentru a-i informa despre această campanie și pentru a e prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat atelier autorizat Mercedes Benz pentru remedieri.

Acolo, se va verifica dacă arcurile punții spate fac parte din lotul de finisare vizat și, după caz, vor fi înlocuite.

Autoturismele care pot să prezinte această problemă au fost produse între mai 2018 și octombrie același an. în România, numărul vehiculelor afectate este estimat la 21.

Probleme cu Mercedes România? Poți lăsa un comentariu aici 

Lasă un răspuns