În această vară, cel mai probabil pe data de 15 iunie 2020, urmează să fie redeschis complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, achiziţionat în 2016-2018 de către Mohammad Murad.

hotel amfiteatru panoramic belvedere olimp

Complexul format din cele trei hoteluri va avea 1 200 de camere şi 3 000 de locuri, fiind transformat într-un resort de 4 stele all inclusive. Investiția totală se ridică la suma de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă şi achiziţia hotelurilor.

Proprietarul hotelurilor a declarat: „Phoenicia are un plan de investiţii pentru acest complex, astfel încât să redevină la gloria de altădată şi să fie, din nou, perla coroanei litoralului românesc. Este un proiect ambiţios, iar Phoenicia a dat dovadă, după ce a construit la Năvodari, că este singura companie românească de industrie hotelieră care este în stare să facă acest lucru”.

Murad deține, pe lângă acest complex din stațiunea Olimp, și lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia), Forum (Costinești) și Lido (Năcodari). La sfârșitul lui ianuarie 2019 era redeschis Lido Năvodari, după nouă ani în care a stat cu obloanele trase. Redeschiderea hotelului a fost posibilă în urma unei renovări care a costat șase milioane de euro și care a durat un an și jumătate.

 

Lasă un răspuns

  1. Hotel de patru stele inaugurat la mare. Prețurile nu sună tocmai bine – YesComment

    […] Detalii despre o altă investiție majoră, în Neptun-Olimp. […]