JYSK România a inaugurat două noi magazine, în această săptămână, unul la Timișoara, iar celălalt la București. Astfel, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni, intrat în 2007 în România, a ajuns la o reţea de 84 de unităţi pe piaţa locală.

jysk timisoara bucuresti inaugurari

Magazinul din Timişoara are o suprafaţă totală de 1400 mp şi este al al treilea din oraş. Acesta se află pe Calea Buziașului nr. 11.

Noul magazin din Bucureşti se află pe Strada Fizicienilor, în locul unui fost magazin Lidl, şi are o suprafaţă totală de 1 580 de metri pătrați, acesta fiind al nouălea din Capitală.

Hristu George, Development Manager JYSK România, a vorbit despre inaugurările din Banat și din Capitală și, de asemenea, despre planurile retailerului scandinav pentru perioada următoare:

Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Ținta noastră este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenţi în toate oraşele cu peste 20.000 de locuitori. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spaţii de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spaţii moderne, de aproximativ 1350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spaţii potrivite conceptului nostru, mai ales în oraşe mari, precum Bucureşti şi Timişoara. Este un motiv în plus pentru care ne bucurăm că inaugurăm în aceeaşi zi două magazine în două oraşe mari“.

 

Puteți lăsa aici comentarii despre magazinele de mobilă și decorațiuni din România

 

Lasă un răspuns