Mai multe restaurante clujene au fost închise temporar de Protecția Consumatorilor, după controale efectuate în ultimele zile. Printre acestea s-a numărat și Engels City Bistro, care a fost închis pentru o după-amiază, în ziua următoare primind acceptul de a-și continua activitatea, după ce deficiențele au fost rezolvate.

Într-o postare pe pagina de Facebook a restaurantului, reprezentanții acestuia își arată nemulțumirea pentru modul în care controalele au fost reflectate în presă, mai precis pentru că brandul Engels City Bistro a fost asociat cu ideea de mâncare expirată.

Redăm mai jos atât reacția restaurantului, cât și comentariile clienților care – după cum veți vedea – sunt împărțite.

engels city cluj protectia consumatorilor

Reacția restaurantului după controlul Protecției Consumatorilor

„Zilele trecute am avut parte de un control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului la Bistro Engels City ca urmare a unei sesizări din partea unui client nemulțumit.

În urma controlului, căruia i-am oferit deplina noastră colaborare, am închis locaţia noastră timp de o după-amiază pentru a remedia deficienţele asupra cărora oficialii ANPC ne-au atras atenţia.

Întreaga noastră echipă a lucrat la igienizarea unor zone din spaţiile de lucru până târziu în noapte pentru a îndepărta orice dubiu cu privire la calitatea actului profesional.

A doua zi dimineaţă, în urma prezentării probelor operaţiunilor efectuate oficialităţilor, am şi primit permisiunea să ne continuăm activitatea.

Nu înţelegem, însă, de ce în presa clujeană numele brandului nostru a fost asociat cu ideea de preparate/materii prime expirate sau neconforme.

Asigurăm atât onorata clientelă, cât şi oficialii ANPC de deplina noastră colaborare în atingerea şi menţinerea standardelor normale de lucru.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi de peste 5 ani de zile și vă încurajăm ca, în cazul în care un produs nu este pe gustul dumneavoastră, să luaţi legătura cu angajaţii bistro-ului pentru a îndrepta pe loc situaţia creată“.

 

Ce spun clienții

  • „Niște profesioniști nu așteaptă ANPC-ul să vină pentru a sancționa, acest incident întărește și mai mult convingerea mea ca trebuie ocolite locațiile dvs…“
  • „Cât de repede se poate face un necaz poate din nimic unei persoane,sau unei firme, în acest caz!“
  • „Merg săptămânal într-una din locațiile lor și știu sigur că nu au deficiențe,cu atât mai puțin MAJORE.“
  • „Da, am mâncat și pe Dorobanților, și în Piața Engels, și la locația de pe Plevnei, și din 2015, de când am fost prima dată la ei, au decăzut mult.“

 

 

Lasă un răspuns

  1. Gluma se îngroașă: încă patru restaurante din Cluj închise de Protecția Consumatorilor – YesComment

    […] Cu doar câteva zile mai devreme, au apărut controverse după ce un alt restaurant clujean, Engles City Bistro, a fost închis de Protecția Consumatorilor, pentru o după-amiază. Detalii aici […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.