Wizz Air a anunțat, astăzi, că reduce cu 60% numărul de zboruri spre Italia, ca urmare a cererii în scădere, din cauza focarelor de infecție cu coronavirus apărute în această țară.

wizz air avion

În consecință, a apărut un număr important de anulări pe mai multe rute spre nordul ţării, în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. Programul de zbor va reveni la normal după 2 aprilie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informaţi în mod automat cu cel puţin 14 zile înainte de data călătoriei şi li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienţii care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitaţi sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

 

Lista rutelor afectate de pe aeroporturile din Cluj,Craiova, Iași, București, Suceava și Timișoara, în perioada 11 martie-2 aprilie

  • zborurile din Cluj-Napoca spre Milano Bergamo, Bologna, Bari, Roma Ciampino și Treviso
  • zborurile din Craiova spre Milano Bergamo, Bologna și Roma Ciampino
  • zborurile din Iași spre Milano Bergamo, Treviso, Bologna, Roma Ciampino și Catania
  • zborurile din București spre Milano Bergamo, Bologna, Bari, Roma Ciampino, Catania, Napoli, Pisa, Treviso și Torino
  • zborurile din Suceava spre Milano Bergamo, Bologna și Roma Ciampino
  • zborurile din Timișoara spre Milano Bergamo, Bologna, Bari, Roma Ciampino și Treviso

Frecvența săptămânală a tuturor acestor zboruri va fi considerabil redusă, însă în aproape toate cazurile va fi menținut măcar un zbor pe săptămână. Singurele zboruri anulate complet, în perioada menționată, sunt Craiova-Bologna și Suceava-Bologna.

 

AICI puteți să vedeți comentariile pasagerilor despre zborurile efectuate cu compania WizzAir. De asemenea, puteți lăsa propriile comentarii.

 

Lasă un răspuns

  1. Blue Air nu anulează nici un zbor. Ce vești are pentru călătorii spre Italia – YesComment

    […] Aici, puteți vedea măsurile luate, pentru perioada următoare, de Wizz Air […]

  2. Blue Air reduce numărul de curse spre Italia, la o săptămână după ce Wizz Air luase aceeași măsură – YesComment

    […] Wizz Air a anunțat, încă de pe 27 februarie, că reduce cu 60% numărul de zboruri spre Italia, ca urmare a cererii în scădere, din cauza focarelor de infecție cu coronavirus apărute în această țară. Vezi lista curselor cu zboruri reduse sau anulate aici […]