Mai multe autoturisme Volkswagen T-CROSS vândute în România pot să prezinte probleme la airbagul pentru cap, din cauza cărora apare un risc sporit de accidentare. Din această cauză, producătorul a decis să verifice toate mașinile ce pot prezenta această problemă.

volkswagen t cross

Redăm, mai jos, aspectele esențiale din documentul prin care Volskswagen își informarea clienții despre această defecțiune.

„Volkswagen AG a constatat că la unele autovehicule T-CROSS dintr-un interval de fabricație limitat, există posibilitatea să se fi montat ansambluri de airbag pentru cap la care generatorul de gaz nu a fost sudat sigur pe conducta de ieșire a gazului.

În cazul unui accident, o sudură necorespunzătoare poate duce la situația în care sacul airbagului pentru cap nu se umple total și astfel efectul său de protecție este incomplet. Astfel, în funcție de situația rezultată poate apărea un risc crescut de accidentare.

Din motive de siguranță, se impune verificarea autovehiculului dumneavoastră.

Vă solicităm să contactați imediat departamentul nostru pentru recepție clienți, pentru a se putea stabili o programare.

Verificarea/măsura durează aproximativ 2,5 ore și este bineînțeles gratuită pentru dumneavoastră. Apelăm la înțelegerea dumneavoastră dacă, din motive organizatorice în derularea activității în unitate, verificarea/măsura/reparația poate dura mai mult.

Ne cerem scuze anticipat pentru neplăcerile produse și apelăm la înțelegerea și susținerea dumneavoastră pentru derularea acestei măsuri preventive.

Dacă între timp nu vă mai aflați în posesia autovehiculului menționat, vă solicităm să ne comunicați numele și adresa noului proprietar, respectiv situația autovehiculului. În acest scop, doar completați câmpurile menționate mai jos și returnați-ne cât se poate de repede aceste informații.

Apreciem încrederea pe care o acordați mărcii Volkswagen și vă mulțumim pentru loialitate.“

Ai avut probleme cu Volkswagen România? Poți lăsa un comentariu aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.