Joi dimineața, inaugurarea celui de-al patrulea magazin JYSK din Timiș, la Lugoj, i-a făcut pe locuitori să uite de faptul că județul lor a înregistrat, până acum, jumătate din cele 6 cazuri de coronavirus confirmate în România.

jysk lugoj inaugurare
Sursă foto: lugojeanul.ro

După cum informează presa locală, încă de la 8:00 dimineața câteva zeci de lugojeni se aflau la intrarea în noul magazin pentru a consulta oferta. Iar aceasta a fost una mulțumitoare, cu ocazia inaugurării.

Cea mai atrăgătoare ofertă, de care au profitat toți cei aflați dimineața la inaugurare, a fost reprezentată de cele 150 de perne umplute cu pene de rață, oferite gratuit primilor cumpărători care au achiziționat produse în valoare de minim 50 de lei.

În plus, magazinul a pregătit și un catalog special pentru inaugurarea din Lugoj. Există reduceri de până la 75% la diferite produse, iar acestea sunt valabile timp de o săptămână.

Magazinul JYSK Lugoj se află pe strada Coloman Walisch, nr. 2, este al 185-lea magazin deschis în România de retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni.

Poți lăsa AICI un comentariu despre magazinele de mobilă și decorațiuni din România.

 

Lasă un răspuns