Joi dimineața, inaugurarea celui de-al patrulea magazin JYSK din Timiș, la Lugoj, i-a făcut pe locuitori să uite de faptul că județul lor a înregistrat, până acum, jumătate din cele 6 cazuri de coronavirus confirmate în România.

jysk lugoj inaugurare
Sursă foto: lugojeanul.ro

După cum informează presa locală, încă de la 8:00 dimineața câteva zeci de lugojeni se aflau la intrarea în noul magazin pentru a consulta oferta. Iar aceasta a fost una mulțumitoare, cu ocazia inaugurării.

Cea mai atrăgătoare ofertă, de care au profitat toți cei aflați dimineața la inaugurare, a fost reprezentată de cele 150 de perne umplute cu pene de rață, oferite gratuit primilor cumpărători care au achiziționat produse în valoare de minim 50 de lei.

În plus, magazinul a pregătit și un catalog special pentru inaugurarea din Lugoj. Există reduceri de până la 75% la diferite produse, iar acestea sunt valabile timp de o săptămână.

Magazinul JYSK Lugoj se află pe strada Coloman Walisch, nr. 2, este al 185-lea magazin deschis în România de retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni.

Poți lăsa AICI un comentariu despre magazinele de mobilă și decorațiuni din România.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.