Rețeaua medicală MedLife a luat o decizie extrem de controversată sau chiar cinică, deși discursul în care este ambalată sugerează altceva. MedLife a decis, în plină epidemie de coronavirus, să restrângă consultațiile pentru pacienții cu probleme respiratorii, în vârstă de peste 18 ani. Măsura este justificată de dorința de a păstra în siguranță pacienții care vin în cadrul clinicilor pentru alte patologii.

medlife

În contextul numărului crescut de solicitări venit din partea pacienților cu patologie respiratorie, am decis să restrângem pentru o perioada limitată programul de consultații în cazul pacienților adulți cu patologie respiratorie acută pentru a putea asigura un flux optim și a păstra în siguranță pacienții care se adresează pentru alte patologii“ au declarat reprezentanții MedLife.

Deși refuză să le mai acorde ajutor medical, compania își arată grija venind cu simple recomandări: „Credem cu tărie că în astfel de momente este extrem de important că fiecare companie să acționeze responsabil, de acțiunile noastre depind viețile copiilor, părinților și bunicilor noștri. În egală măsură, îndemnăm românii care au călătorit în zonele de risc să respecte cu strictețe perioada de autoizolare, sau după caz, perioada de carantină“.

Reprezentanții companiei arată, de asemenea, faptul că, în momentul de față, toate unitățile din grupul MedLife funcționează în regim normal cu toate specialitățile medicale disponibile, implementând întocmai metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul Coroanvirus – COVID19, elaborată de Institutul Național de Sănătate Publică.

Cum ți se pare decizia Medlife? Poți să lași un comentariu AICI

Lasă un răspuns

  1. De azi, rețeaua privată Sanador face teste pentru coronavirus – YesComment

    […] La polul opus s-a aflat, săptămâna trecută, o altă companie privată de sănătate, Medlife, care a anunțat că restrânge consultațiile pentru pacienții cu probleme respiratorii, în vârstă de peste 18 ani. Detalii despre această decizie controversată găsiți AICI […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.