Cora, unul dintre cele mai mari hypermarketuri din România, a anunțat că nu a luat niciun fel de măsuri de raționalizare a unor produse, dar că va impune o limită rezonabilă pentru marfa prezentă la raft, astfel încât să se asigure produsele necesare pentru o perioadă cât mai îndelungată.

În contextul crizei coronavirusului și a creșterii numărului de clienți din hypermarketuri, reprezentanții companiei au declarat: ”Nu raţionalizăm, luăm măsuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai căutate produse. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula şi pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulţi clienţi”.

Astfel, retailerul se alătură marilor rețele din România care îndeamnă la responsabilitate și cumpătare în privința cumpărăturilor de orice fel. „Solidaritatea şi cumpătarea sunt esenţiale în aceste zile şi îi rugăm din nou pe clienţi să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici şi mâine şi că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor Cora din toată ţara”, au precizat reprezentanții firmei.

Cora face apel la familii, ca recomandare a autorităților, să trimită un singur membru la cumpărături pentru a evita aglomerarea și îndeamnă ca toți cumpărătorii să respecte măsurile legate de păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri, astfel încât să fie redus riscul îmbolnăvirii.

Paravane de plexiglass la casele de marcat
În privința măsurilor de igienă, reprezentanții Cora menționează că au fost achiziționate măști, mănuși, dezinfectante, la fel ca în toate celelalte mari rețele comerciale. Mai mult, au fost instalate paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicul. Totodată, în magazin există puncte de dezinfectare și măști de unică folosință atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Sursa foto: https://www.baiamare.ro/ro/Descopera-Baia-Mare/Cumparaturi-in-Baia-Mare/Cora/

Lasă un răspuns