Rețeaua de magazine Profi a anunțat că donează suma de un milion de lei pentru dotarea secţiilor de anestezie si terapie intensivă cu aparate pentru ventilare mecanică, necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus.

Călin Costinaş, director general adjunct Profi a declarat: „Este vorba de sume foarte mari de bani şi de timp extrem de scurt in care trebuie intervenit. Fiecare zi pierdută în a se mai comanda aceste aparate, în mod real şi cu certitudine ne va costa vieţi“.

El a subliniat că fiecare donație contează și că speră că și alte firme din România se vor implica, pentru a sprijini sistemul medical.

Săptămâna trecută, Profi a luat o altă decizia apreciată de marea majoritate a românilor: din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor, a fost limitată achiziţia următoarelor alimente la 6 bucăţi pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină şi mălai. Detalii aici

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Profi anunță că va continua să inaugureze noi magazine, în ciuda pandemiei – YesComment

    […] asemenea, în urmă cu două săptămâni rețeaua de magazine Profi a anunțat că donează suma de un milion de lei pentru dotarea secţiilor de anestezie si terapie intensivă cu aparate pentru ventilare mecanică, […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.