Luminile din mai multe camere ale Hotelului Intercontinental din București au fost aprinse aseară, pentru a forma o inimă, în timp ce pe pagina de Facebook a hotelului a apărut următorul mesaj, în limbile română și engleză:

hotel intercontinental inima

În aceste clipe dificile pentru industria ospitalității și pentru omenire, împărtășim dragostea noastră cu voi toți, oaspeți, fani, clienți și colegi din România și din lumea întreagă.

În această seară, hotelurile IHG din Europa își vor lumina fațadele în formă de inimă, în semn de recunoștință pentru toți eroii necunoscuți care luptă să salveze vieți în aceste zile.

Împărtășiți și voi iubirea noastră cu toți cei care vă sunt dragi“.

La puțin timp după aceea, fotografia cu inima luminoasă a fost preluată și pe pagina de Facebook a Universității din București, cu următorul mesaj: „Doza de optimism a serii vine din vecini, de la #InterContinental, și nu mai are nevoie de nicio altă descriere“, mesaj însoțit de hashtagurile StămAcasă și TrecemPeste.

Turismul din România și din întreaga lume – și, automat, și spațiile de cazare – este unul dintre cel mai grav afectate domenii de măsurile luate de state pentru a stopa răspândirea epidemiei de coronavirus.

Poți lăsa AICI un comentariu despre orice agenție de turism din România.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns