Începând de vineri, de la ora 18:00, cele două magazine IKEA din România vor fi închise, în contextul pandemiei de coronavirus și a măsurilor luate de guvern pentru a stăvili răspândirea virusului.

ikea bavetica retrasa produs periculos

Este o perioadă ieșită din comun, iar prioritatea noastră absolută este să asigurăm sănătatea și siguranța clienților. Am fost alături de aceștia în toate aceste zile și am monitorizat îndeaproape situația, iar aceasta este decizia corectă pe care trebuie să o luăm în momentul de față. Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâmpinăm clienții în magazine“ a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est.

Site-ul magazinului, ikea.ro, va continua însă să funcționeze, ca și până acum. Produsele achiziționate online vor fi livrate la domiciliu în continuare, existând avantajul că astfel nu apare necesitatea punerii în contact.

În comunicatul citat se mai arată: „Suntem o companie care a manifestat întotdeauna grijă față de oameni și planetă, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către toți cei afectați de virus și către cei care lucrează neîntrerupt pentru a-i îngriji“.

Cele două magazine IKEA din România se află ambele în București: IKEA Băneasa și IKEA Pallady.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns