Dobrogea Grup, unul dintre cei mai mari producători de morărit și panificație de pe plan local, cu o cifră de afaceri de peste 165 de milioane de lei în 2018, declară că va păstra prețurile actuale la produsele furnizate.

Ne propunem să păstrăm prețurile actuale către clienți, tocmai pentru a asigura constanța în livrări“, au declarat reprezentanții grupului. Având în vedere panica provocată de criza coronavirusului, tot mai mulți oameni s-au înghesuit în magazine să se aprovizioneze cu făină și alte produse alimentare, astfel că au golit rafturile și au cumpărat în cantități industriale.

 

Vânzările la făină au ajuns la nivelul celor înregistrate de sărbători

Producătorul face apel la cumpătare și afirmă că are stocuri de materii prime și ambalaje pentru următoarele luni și poate crește capacitatea de producție, în funcție de ritmul de cumpărare al clienților.

Onorăm solicitările în creștere exponențială venite din partea clienţilor, dar implementând, în acelaşi timp, măsuri suplimentare de siguranţă alimentară. Capacitatea de producţie a Dobrogea Grup este suficientă pentru a acoperi în totalitate cererea de pâine şi biscuiţi. (…) Avem un stoc de materii prime şi ambalaje acoperitor pentru următoarele luni şi nu estimăm deviaţii majore din partea furnizorilor actuali.

În contextul pandemiei globale, reprezentanții spun că au luat măsuri și au chestionat toți angajații întorși din concedii sau deplasări, astfel încât să nu existe probleme.

Mai mult, compania a fost aprovizionată cu soluții dezinfectante, angajații au primit măști și mănuși de protecție și toate măsurile de igienă impuse sunt respectate cu strictețe. De asemenea, în secțiile de producție, accesul este limitat doar pentru personalul autorizat.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.