Grupul Telekom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de servicii de comunicații și TV, a anunțat că le va oferi clienților săi acces la numărul maxim de posturi FĂRĂ costuri suplimentare până la finalul lunii aprilie.

„Clienţii Telekom care deţin în prezent servicii de televiziune vor beneficia până pe 30 aprilie 2020 de grila maximă de canale TV, respectiv abonamentul TVL, fără costuri sau obligaţii suplimentare. Aceştia vor putea viziona 30 de canale în plus cu Telekom TV Interactiv şi 24 de canale în plus cu Telekom TV Satelit, pentru a se bucura de acest beneficiu alături de toată familia”, au anunțat reprezentanții Telekom.

Acest anunț vine într-o perioadă în care tot mai multe persoane fie lucrează de acasă, fie se află în autoizolare la domiciliu, ceea ce face ca timpul să treacă mai greu și să limiteze activitățile pe care le pot desfășura oamenii.

„Traversăm o perioadă dificilă, iar lumea şi viața de zi cu zi sunt diferite faţă de acum câteva săptamani. Contextul Corona-19 ne-a schimbat viaţa, iar la Telekom tratăm cu seriozitate acest virus şi noua situaţie. Magazinele noastre vor rămâne deschise în măsura în care legislaţia o va permite, pentru a continua să ne deservim clienţii”, se arată în anunț.

Mai mult, pentru a încuraja comunicarea cu familia și rudele prin intermediul serviciilor de telefonie mobilă în această perioadă, compania a anunțat că va începe să livreze clienților la domiciliu cartelele comandate online. „Pentru a putea comunica nelimitat cu cei dragi, începând de astăzi, livrăm la domiciliu cartela Mobil Nelimitat fără costuri şi în siguranţă. Comanda se face online, pe www.telekom.ro/mobilnelimitat/. Oferta este valabilă doar pentru clienţii persoane fizice”, au precizat reprezentanții.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns