Începând cu 25 martie, ora locală 00:00, Wizz Air își va suspenda toate zborurile de pe aeroporturile Timișoara, Sibiu și Craiova. Măsura este valabilă mai mult de o lună, până pe 1 mai 2020.

wizzair

Operațiunile de pe celelalte aeroporturi românești pe care operează Wizz Air (București, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Constanța, Târgu Mureș și Satu Mare) rămân active, dar cu respectarea restricțiilor impuse de diferitele țări către care se îndreaptă cursele Wizz Air.

Toți pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat, fie prin e-mail, dacă au rezervat direct pe wizzair.com, fie prin aplicația pentru mobil.

Toți clienții vor primi automat în contul de client WIZZ suma de 120% din valoarea achitată pentru călătorie. Această sumă poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege și rambursarea banilor, însă acest proces va dura mai mult timp. Ei vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În cazul în care optează pentru returnarea banilor, clienții vor primi 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și oferă asigurări că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei..

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns