Lanțul de magazine Mega Image a anunțat că va livra gratuit, cu ajutorul asociațiilor de voluntari din 12 orașe românești, cumpărături pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani și pentru cele cu dizabilități. În acest scop, a fost înființată o linie telefonică pentru aceste persoane.

mega image

Redăm mai jos anunțul integral al Mega Image:

„Rămânem în continuare aproape de comunități și de persoanele care au nevoie de sprijin special în această perioadă. Ne alăturăm astfel inițiativelor de voluntariat din întreaga țară și alocăm linia telefonică Sună Mega! pentru a facilita accesul la cumpărături livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu vârste de peste 65 de ani și celor cu dizabilități.

Pe toată perioada măsurilor de urgență COVID-19, la numărul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat în mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Sună Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se află în indisponibilitatea de a se deplasa și, în funcție de adresa la care locuiesc, le vor redirecționa către asociații și organizații care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor“.

Cele 12 orașe care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici și persoane cu dizabilități sunt București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Buzău, Botoșani, Slatina, Târgoviște, Constanța, Caracal, Pitești. Costul comenzii va fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toți voluntarii vor respecta regulile de prevenție și siguranță prin echipament de protecție.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    Felicitări pentru initiativa

  2. Alimente și produse de igienă, oferite de Mega Image personalului medical – YesComment

    […] În urmă cu o săptămână, Mega Image a anunțat că va livra gratuit, cu ajutorul asociațiilor de voluntari din 12 orașe românești, cumpărături pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani și pentru cele cu dizabilități. În acest scop, a fost înființată o linie telefonică pentru aceste persoane. Puteți afla numărul de telefon AICI  . […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.