Am hotărât să prelungim durata concursului cu premii în bani desfășurat pe site-ul nostru, adăugând, pe lângă cele trei premii deja existente, și un premiu suplimentar, în valoare de 200 de lei. Vom sărbători împreună ieșirea din carantină, oferindu-le patru premii celor care comentează pe site-ul nostru.

Premiile vor fi oferite la sfârșitul primei săptămâni de după ieșirea din carantină și încetarea stării de urgență. Astfel, utilizatorii YesComment vor avea posibilitatea de a lăsa comentarii și la firme care, în condițiile măsurilor de carantină, sunt închise, precum magazine de haine și de încălțăminte, companii de turism sau companii aviatice.

 

Premiile sunt următoarele:

Premiul 1: 300 RON

Premiul 2: 200 RON

Premiul 3: 100 RON

Premiu suplimentar: 200 RON

 

Ce trebuie sa faci pentru a câștiga premiul?

  1. Fă-ți un cont pe Yescomment.ro. Mai precis, aici
  2. După ce ți-ai făcut contul, lasă un comentariu, pozitiv sau negativ, referitor la o companie de la care ai achiziționat servicii sau produse.

 

Atenție!

Comentariile NU trebuie scrise pe această pagină, ci pe pagna de pe site rezervată magazinului sau firmei de la care ați cumpărat sau de ale cărei servicii ați beneficiat.

De exemplu, aici puteți găsi supermarketuri și hipermarketuri. Aceasta este pagina unde puteți comenta despre firmele de curierat. Aici se află pagina dedicată băncilor din România. Puteți comenta, de asemenea, despre Agenții de turism, firme de telefonie, internet și cablu tvmagazine de produse electronicecompanii aeriene și aeroporturibenzinăriimagazne de mobilă și decorațiuni magazine de bricolaj, magazine online de haine și de încălțăminte sau despre restaurante.

Sau puteți folosi filtrul de căutare de pe prima pagină..

De asemenea, dacă nu găsiți o firmă sau un magazin pe site, o puteți adăuga aici, cu condiția ca mai întâi să vă fi înscris.

premii în bani

Lasă un răspuns

  1. Andreea

    Cipricom Zalău.Am întrat în magazin sa îmi cumpăr Hygienium, am văzut preturi cuprinse între 39 și peste 100 lei.