Compania aeriană TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri de la ora 12.00, pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus.

Transportatorul român a anunțat și suspendarea curselor spre Franța și Germania, începând de joi, pentru cel puțin 14 zile, în contexul creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19 în aceste țări.

„Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM”, se arată într-un comunicat scris pe pagina oficială TAROM.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar și pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a mai precizat compania aeriană.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    O decizie foarte buna avînd în vedere situația actuală

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.