Kaufland a deschis primul hipermarket din municipiul Dej (jud. Cluj) ajungând la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară.

magazin kaufland
Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), retailerul urmând să continue planurile de expansiune în perioada următoare.
Noul magazinul este situat pe Str. Vîlcele Nr. 2B, având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătraţi, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătraţi.
Acesta pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 249 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți) și 24 de rastele pentru biciclete.

 

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.
Pentru cumpărături rapide şi un timp mai scurt dedicat aprovizionării, magazinul este prevăzut cu nouă case de marcat standard şi de alte şase express tip self-service.
Cu ocazia deschiderii și a extinderii într-o zonă nouă, compania ajunge mai aproape de clienți pentru a oferi cumpărături la îndemână – și creează aproximativ 80 de locuri de muncă noi pentru locuitorii din municipiu și împrejurimi, sprijinind astfel dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă.
Magazinul deschis respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

  1. […] În luna mai, compania a inaugurat primul magazin din Dej, județul Cluj. Mai multe amănunte găsiți aici  […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.