evoMAG intră în parteneriat cu Glovo, unul dintre cele mai importante servicii de livrare rapidă din România, și le oferă clienților posibilitatea de a intra în posesia produselor comandate în mai puțin de o oră, fără ca aceștia să se deplaseze la showroom.

evomag si glovo
evoMAG devine astfel primul retailer IT&C care include Glovo ca soluție de livrare a produselor. Accesând aplicația, clienții din București pot comanda mii de produse vândute de evoMAG, cu valoare individuală de până la 350 de lei.
Produsele evoMAG disponibile în aplicația Glovo sunt împărțite în 51 de categorii, pentru o segmentare cât mai precisă și o identificare mai rapidă a acestora.

 

 

Toate produsele listate în aplicația Glovo se află în stocul evoMAG și sunt disponibile imediat, permițând astfel ridicarea lor din depozit și livrarea către clienții finali în mai puțin de 60 de minute.
Numărul comenzilor evoMAG a crescut, în ultimele 2 luni, cu peste 35%, pe fondul cererii mai mari și a schimbării comportamentului de consum al clienților.

 

 

Lasă un răspuns