Rezervările pentru Litoralul Românesc au explodat după anunțul făcut de președintele Iohannis cu privire la deschiderea plajelor la 1 iunie.

litoral romania

Românii au început să rezerve atât vacanţe last minute pe litoral, începând cu acest weekend, cât şi sejururi în lunile iulie şi august sau chiar septembrie.

Pentru prima jumătate a lunii iunie, în Mamaia, o cameră într-un hotel de 2 stele poate fi rezervată de la 113 lei pe noapte, la 3 stele de la 115 lei pe noapte şi la 4 stele de la 212 lei pe noapte. În celelalte staţiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 de lei pentru un hotel de 2 stele şi de la 100 de lei pentru unul de 3 stele.

 

 

″În ceea ce ne priveşte, având în vedere că operăm online, e foarte uşor să monitorizăm reacţia imediată a turiştilor. Astfel, am constatat o creştere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunţului preşedintelui. După anunţ, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri şi a continuat şi astăzi”, a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al unei agenții.

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare, iar solicitările au venit de la români din întreaga ţară.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.