Sute de persoane au format o coadă imensă pentru a face cumpărături din magazinul IKEA Băneasa, duminică dimineață.

Cu toate că retailerul suedez de mobilă a redeschis cele două magazine din Capitală pe data de 15 mai, coada se întindea până în dreptul magazinului Dedeman, situat în spatele IKEA, la o distanță considerabilă.

Un bodyguard supraveghea la intrare ca oamenii să poarte măști de protecție și să respecte distanța socială, de cel puțin 1,5 metri.

 

 

În conformitate cu recomandările autorităţilor şi instituţiilor relevante, cumpărăturile în magazinele IKEA România sunt organizate astfel încât să fie aplicate toate măsurile de siguranţă recomandate, cum ar fi distanţarea fizică, purtarea echipamentului de protecţie şi dezinfectarea zilnică a spaţiilor.

Clienţii pot utiliza în continuare serviciul de livrare a produselor direct acasă, fără contact direct, dar şi pe cel cu ridicare gratuită din IKEA Băneasa şi Pallady a produselor comandate online. Centrele de colectare din Iaşi, Constanţa, Timişoara şi Cluj sunt și ele deschise.

 

 

Lasă un răspuns

  1. IKEA returnează statului român un ajutor de 860 000 de lei! Anunțul ministrului despre banii returnați la buget – YesComment

    […] La începutul lunii iunie, când IKEA a redeschis magazinele din România, sute de persoane au format o coadă imensă pentru a face cumpărături din magazinul IKEA Băneasa. Detalii aici. […]